IJshockey Nederland is op zoek naar Scheidsrechters

Seizoen: 2020/2021
Door: Zoetermeer Panters
Mogelijk gemaakt door
Naked Energy

IJshockey Nederland is gestart met een wervingscampagne van scheidsrechters, het derde team op het ijs, Team Stripes! Kandidaten voor Team Stripes kunnen zich via de speciaal hiervoor ontworpen webpagina aanmelden. -> https://scheidsrechter.ijshockeynederland.nl/scheidsrechter
 
Na ontvangst van de contactgegevens van de kandidaat neemt de lokale scheidsrechterscoördinator direct (binnen 48 uur) contact op met de aspirant-scheidsrechter.

Er ligt een duidelijke taak bij de lokale scheidsrechterscoördinator om de kandidaat te bellen, enthousiast te maken en te binden. Na dit contact koppelt de lokale scheidsrechterscoördinator de acties en resultaten terug aan het bondsbureau (Wilma Olijhoek).

Ter verzending aan de aspirant-scheidsrechters ontvangen de lokale scheidsrechterscoördinatoren van de scheidsrechterscommissie lesmateriaal waaronder het digitale spelregelboek en de digitale handleiding ‘beginnende scheidsrechter’. Deze materialen worden direct gedeeld met de aspirant-scheidsrechters ter voorbereiding op de opleiding tot scheidsrechter.

Bij voldoende aanmeldingen zal de scheidsrechterscommissie in overleg met de lokale scheidsrechterscoördinatoren een opleiding geven.

Bij vragen kunnen de lokale scheidsrechterscoördinatoren terecht bij de scheidsrechterscommissie.

Promotie Video IJshockey Nederland: https://youtu.be/3pVlwYfPiDM
Mogelijk gemaakt door
Naked Energy