Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Coach Alex Andjelic aan de slag bij de Panters


Alex Andjelic is de nieuwe coach van de Zoetermeer Panters. De geboren Serviër vervangt daarmee Ondrej Kratky, die terugkijkt op twee mooie seizoenen bij de Panters. Met de komst van de nieuwe coach zetten de Panters een grote stap naar het nieuwe seizoen. Hij zal tijdens de zomertraining kennis maken met de selectie en gelijk mee het ijs op stappen.
 

Wie is Alex Andjelic?

Geboren in Bačka Palanka (Servië) en als speler actief voor onder andere Partizan Belgrado, Red Eagles ’s-Hertogenbosch, Nijmegen Tigers en het nationale team van Joegoslavië (inclusief Olympische Spelen 1964).

 

Als coach is hij actief geweest bij meerdere clubs: Nijmegen Tigers, Heerenveen Flyers, Rotterdam Panda's, Tigers Amsterdam en IJHC Den Bosch in Nederland; Schwenninger Wild Wings, Essen Moskito’s, Deggendorf, en Grefrather EC in Duitsland; en EHC Chur en Rapperswil-Jona in Zwitserland. Een laatste toevoeging aan deze imposante loopbaan is dat Andjelic ook nauw betrokken is geweest binnen de organisatie van de Toronto Maple Leafs (NHL) als skills coach. #welkomalex

Foto: Fintan Planting - 9pm.nl

Artikel info

Geplaatst op:
17-04-2019
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: zoetermeerpanterscoach

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy