Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

GAME TALK: REVIEW

Flyers geeft Panters pakslaag in eerste wedstrijd van de play-offs

08 03 2019
UNIS Flyers Heerenveen
43310

20:30
Zoetermeer Panters
0000

In Thialf stond vrijdagavond Game 1 van de play-off serie van UNIS Flyers Heerenveen en Zoetermeer Panters op de rol. De Friezen hadden op papier een ‘makkelijke loting’. Na afloop was er maar één conclusie mogelijk: Heerenveen was een flink maatje te groot voor Panters: 10-0.

 

Ronald Wurm had een heerlijke start van het duel; in een tijdsbestek van amper vijf minuten legde hij een hattrick achter goalie Riedijk van Panters. Er waren toen net tien minuten gespeeld en Heerenveen zat al op rozen. Captain Tony Demelinne maakte er vlak voor het einde van de eerste periode zelfs 4-0 van.

 

Zoetermeer Panters kwam aanvallend amper voor in het stuk; op een schot van Joy Turpijn, moest doelman Idzenga handelend optreden, maar niet veel later lag de 5-0 tegen de netten, door een knappe goal van Adam Bézak. Nadat Marco Postma op prachtige wijze de 6-0 op het scorebord zette, was het einde wedstrijd voor Kevin Riedijk. Doelman Ramö werd binnen een minuut voor een eerste keer geklopt toen Jasper Nordemann een rebound binnentikte. Panters kwam er nog een keer op de breakaway goed uit, maar Idzenga was op zijn post. 

 

Kevin Nijland noteerde de achtste Flyers-treffer halverwege het slotstuk, waarna de dubbele cijfers in de maak waren. Die kwamen er ook; Brent Janssen maakte met twee man meer nummetje negen en drie tellen voor het einde prikte Jasper Nordemann zijn tweede van de avond binnen voor de 10-0.

Artikel info

Geplaatst op:
08-03-2019
Geplaatst door:
Face Off
Tags: zoetermeerijshockey

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy