Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

SPONSOR TALK

I-KOOK sponsort ook 2018-2019 de Panters


De Zoetermeer Panters zijn erg verheugd dat I-KOOK in 2018-2019 wederom sponsor is van de Panters. Sinds enkele jaren is I-KOOK Keukens Den Haag trotse sponsor van de Zoetermeer Panters. I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels. Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Wij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen wij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken. Je keukencoach helpt je bij alle beslissingen die je maakt vanaf het moment dat je overweegt om tot aanschaf van een nieuwe keuken of een keukenrenovatie over te gaan. Dus ook ver na aanschaf en plaatsing van de keuken blijft je keukencoach je contact voor al je keukenvragen.


I-KOOK heeft een keukencreator ontwikkeld waarmee je thuis op eenvoudige manier aan de slag kunt gaan om je droomkeuken te ontwerpen. Het is een vrij toegankelijk system waarbij je alle belangrijke elementen van je keuken kunt toevoegen en variëren.  Je kunt apparaten en kastjes indelen, de kleur en het soort kastjes vrijwel eindeloos variëren om je eigen keukenontwerp te maken. Je kunt het ontwerp vervolgens omzetten in een 3D weergave zodat je een realistisch beeld krijgt van je nieuwe droomkeuken. De keukencoach kan je indien gewenst helpen om ongelukkige keuzes te voorkomen. De ergonomie van je keuken is namelijk erg belangrijk. Het is immers een plek waarbij veiligheid en comfort belangrijk is om je prettig te kunnen voelen en goed te kunnen functioneren.

 

Keukenmontage is specialistisch vakwerk. Het goed functioneren van je keuken begint bij een goede montage. I-KOOK beschikt over een vakkundig keukenmontageteam dat tegen een voordelig tarief je keuken kan installeren en hem kook-klaar oplevert.

 

Als Directeur van I-KOOK Keukens Den Haag heb ik al jaren een sterke band met de ijshockey sport. Zelf ben ik jarenlang ijshockey goalie geweest. De sport is onderbelicht in Nederland en dat is jammer want ijshockeywedstrijden staan bol van spektakel, snelheid en sensatie. Eigenschappen die bij de meeste andere sporten ver zijn te zoeken. Het is teamwerk van het hoogste niveau en de spelers zijn verre van watjes want fysiek contact is een wezenlijk onderdeel van het spel. IJshockey is bovendien de snelste teamsport ter wereld en de spelers moeten elkaar op topsnelheid blind kunnen vinden. De Zoetermeer Panters acteren inmiddels op het hoogste niveau in Nederland en België en het is een goede uitstraling voor I-KOOK om onze naam te  koppelen aan het succes van de Panters. Wij kijken met belangstelling uit naar het volgende seizoen.


Al meer dan tien jaar is de missie van I-KOOK (spreek uit: ‘IK OOK’): het leveren van de mooiste keuken voor de beste prijs. Je bent daarbij verzekerd van een persoonlijke aanpak van een lokale vakman bij wie je graag terugkomt. Meer informatie: www.i-kook.nl

Artikel info

Geplaatst op:
17-08-2018
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: ikookkeukenszoetermeerijshockey

Speler ProfielSponsor Profiel


I-Kook Keukens