Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

SPONSOR TALK

Naked Energy sponsort in 2018-2019 de Zoetermeer Panters


Naked Energy sponsort in 2018-2019 de Zoetermeer Panters. Naked Energy is een nieuwe energieleverancier op de Nederlandse markt. Zij streven ernaar om een goedkope energieleverancier te zijn én te blijven. Een lage overhead stelt ze in staat om energie goedkoop aan te bieden. In tegenstelling tot de prijsvechters op de energiemarkt, die vrijwel uitsluitend op korte termijn een goedkope energieleverancier blijken te zijn, hoef je bij Naked Energy niet ieder jaar te switchen om goedkoop uit te zijn.


De overheid heeft de energiemarkt vrijgegeven met als doel de prijs van energie te laten dalen door de toegenomen concurrentie. Dit doel is niet bereikt door de vele ondoorzichtige aanbiedingen van de energieleveranciers, waardoor het onduidelijk is wat de klant betaalt voor zijn energie.
 

Naked Energy is duidelijk. Zij ontdoen zich van alle rompslomp, zij hebben geen dure marketingcampagnes, zij leveren geen iPad op afbetaling of smeren ze je een contract aan voor één jaar, waarbij je na het eerste jaar de hoofdprijs gaat betalen zonder het in de gaten te hebben. Ook krijg je bij Naked Energy geen mooie duurbetaalde kamerthermostaat.
 

Bij Naked Energy krijgt u Energie. Niet meer en niet minder. Wil je niet ieder jaar switchen en toch goedkoop energie geleverd krijgen? Word klant bij Naked Energy.

Artikel info

Geplaatst op:
09-06-2018
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: zoetermeerpantersenergienakedenergy

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy