Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Opbrengst Teddy Bear Toss 2017 naar Villa Pardoes & Vrienden van Sophia


Zaterdag 16 december 2017 was de eerste Teddy Bear Toss ooit in Zoetermeer. Na een emotionele maar mooie avond hebben we een prachtig bedrag bij elkaar verzameld. Dit bedrag is verdeeld onder twee organisaties. Één deel is geschonken aan Villa Pardoes en het andere deel is geschonken aan De vrienden van Sophia. 

 

Villa Pardoes - Woensdag 21 februari 2018 zijn broers Mitchell en Kevin Riedijk langs Villa Pardoes geweest om de organisatie te bedanken voor alle hulp tijdens de Teddy Bear Toss. Villa Pardoes is een organisatie die families van langdurig/ernstig zieke kinderen een week lang zorgeloos laat genieten. Met het geldbedrag kan de organisatie een leuke activiteit aanbieden voor de kinderen die op bezoek zijn.

 

Vrienden van Sophia - Maandag 19 maart zijn de broers wederom op pad geweest om het resterende bedrag te overhandigen, ditmaal aan de Vrienden van Sophia. De organisatie zorgt ervoor dat het bedrag bij kinderarts Corinne Buysse terecht komt. Zij gaat samen met Mitchell Riedijk het geld gebruiken om een protocol te maken, die elk UMC gaat gebruiken. Hierdoor komt er een duidelijk stappenplan, zodat alle dokters en verpleegsters weten wat te doen, wanneer er een kind met het meningokokken bacterie wordt opgenomen. 

 

Een diepe buiging voor alle beren en donaties! Zonder jullie steun was dit niet mogelijk geweest. #goblue

Artikel info

Geplaatst op:
18-04-2018
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: zoetermeerpantersteddybeartoss

Speler ProfielSponsor Profiel


Patrick Sportkleding