Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

GAME TALK: REVIEW

Panters onderuit tegen Tilburg Trappers TT


Zoetermeer-coach Ondrej Kratky zal zaterdag raar hebben opgekeken toen hij de warming-up zag van Tilburg Trappers. Giovanni Vogelaar, Alexey Loginov en Floris van Elten spelen normaal toch regelmatig in het Oberliga team van de Trappers, maar stonden in de Silverdome op het ijs. Het is te makkelijk om de zege van Trappers alleen aan het feit van het meespelen van deze mannen op te hangen, maar het gaf de jongelingen uit Brabant een kwaliteitsinjectie.

 

Na de puck drop namen de Panters al snel een 1-0 voorsprong door een power play goal van Teris Wright. Twee minuten later stond het alweer 1-1, doordat Jonas Steeno een mooie assist van Vogelaar binnenschoot. Jay Huisman zette de Panters weer op voorsprong, maar negen seconden na de goal pakte Chris de Jonge een late hit penalty en Zoetermeer moest daarvoor bloeden, want Tijn Jacobs profiteerde van de man meer situatie; zeventien seconden in de powerplay lag de gelijkmaker al achter Kevin Riedijk. Dat was ook de stand na de eerste twintig minuten.

 

TWEE OBERLIGA GOALS IN TWEEDE PERIODE

 

Met de tweede van Jay Huisman pakte de thuisclub weer de voorsprong. Twee “Oberliga” goals zette het toekomstteam op voorsprong. Alexey Loginov en Giovanni Vogelaar waren trefzeker. Met zijn derde van de avond (zijn tweede powerplay goal) maakte Huisman zijn hattrick compleet. Na veertig minuten was het wederom gelijk en werd de tweede rustpauze opgezocht met 4-4.

 

SLOTAKKOORD VOOR DE TRAPPERS

 

In de laatste tien minuten werd de winst gepakt door het Trappers Toekomstteam. Een shorthanded goal van Michal Stoklosa en Joonas Steeno met zijn tweede betekende drie punten voor de Trappers en een deukje in de strijd om de play-offs plaatsen voor Zoetermeer. Een knappe en verrassende zege van de Tilburgse jongelingen.

Artikel info

Geplaatst op:
02-02-2019
Geplaatst door:
Face Off
Tags: ijshockeyzoetermeertilburg

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy