Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

GAME TALK: REVIEW

Panters ook onderuit in Amsterdam


Gisteren moest Panters dan op bezoek bij directe concurrent Amsterdam Tigers zorgen voor ‘revanche’. Bij Tigers was er al sprake van een ‘do or die’ wedstrijd om de hoop op een playoff plaats niet in rook op te zien gaan.

 

Die ambitie werd door Tigers kracht bijgezet in de eerste periode; Zoetermeer werd weggeblazen in de Jaap Eden en na periode één stond er een 4-0 ruststand op het bord. Donny Pohlman, Rocco van Hoorn (2x) en Lance van Duin zorgden voor een jubelstemming bij de eerste dweil. Bij Panters zal de teambespreking minder ‘gezellig’ zijn geweest. In het middenstuk kwam Zoetermeer beter voor de dag, maar Amsterdam scoorde als eerste via Maarten Brekelmans. De fans van Tigers dachten ‘die zit in de tas’, maar juist op dat moment vonden de gasten de gaatjes. Jay Huisman, Joy Turpijn en Valentijn Scheffezetten hun ploeg op 5-3 en zo werd het weer een wedstrijd. Amsterdam was weer bij de les en via de sniper John Versteeg zelf kwam het weer op een marge van drie.

 

In het slotstuk gooide de thuisploeg het duel definitief in het slot; Brekelmans maakte met zijn tweede treffers van de wedstrijd de 7-3. Zoetermeer kwam via Turpijn nog terug tot 7-4, maar kon niet voorkomen dat het zichzelf een ‘piepweekend’ bezorgde met twee nederlagen, waar het op twee winstparijen gehoopt (misschien wel gerekend?) had. Amsterdam hield door de zege de hoop op de playoffs springlevend, het staat nu op één punt van Zoetermeer.

Artikel info

Geplaatst op:
03-02-2019
Geplaatst door:
Face Off
Tags: ijshockeyamsterdamzoetermeer

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy