Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Panters organiseren Teddy Bear Toss

16 12 2017
Zoetermeer Panters
1214

20:15
AHOUD Devils Nijmegen
1225

Op zaterdag 16 december wordt tijdens de wedstrijd ‘Zoetermeer Panters vs. Nijmegen Devils’ een Teddy Bear Toss gehouden. Een Teddy Bear Toss is een actie voor het goede doel. Tijdens deze actie worden onder andere door het publiek meegebrachte knuffels op het ijs gegooid.

 

Hoe werkt het?

 

Het is de bedoeling dat de fans van de Zoetermeer Panters zoveel mogelijk knuffels naar de wedstrijd meebrengen. De meegebrachte knuffels mogen door de fans bij de eerste goal van de Panters op het ijs worden gegooid. De knuffels worden verzameld en door de spelers persoonlijk naar zorginstellingen gebracht. De beren worden in deze zorginstellingen geschonken aan zieke kinderen en kinderen uit achterstandsgezinnen.

 

Knuffels kunnen op de ijsbaan vóór de wedstrijd worden gekocht, of gewoon in de speelgoedwinkel. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen favoriete knuffel mee te brengen en deze te schenken aan dit goede doel.

 

Niet bij de wedstrijd aanwezig, wel een knuffel schenken?

 

Indien u niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn, dan is het mogelijk vooraf een knuffel te schenken. U kunt uw knuffel vóór 16 december inleveren achter de kassa (Silverdome ijsbaan) in de daarvoor bestemde doos.

 

De inzamelingsactie

 

Samen met de Teddy Bear Toss organiseren de Panters een grote inzamelingsactie onder de fans, de inwoners van Zoetermeer en het bedrijfsleven van Zoetermeer en omstreken.

 

Wilt u doneren? Doneer dan direct via Tikkie met onderstaande links:

 

 

De opbrengst

 

De opbrengst van de beren die voorafgaand aan de wedstrijd op de ijsbaan worden verkocht alsmede het ingezamelde bedrag wordt gedoneerd aan Sophia Kinderziekenhuis. Hiervan wordt de helft besteed aan het aankopen van speciaal gesteriliseerde beertjes/aapjes, die ernstig zieke kinderen krijgen als ze in het ziekenhuis worden opgenomen. De andere helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Nederlandse Meningitis Stichting; een stichting die zich bezighoudt met de studie en bestrijding van de meningokokkenbacterie.

 

Slot

 

De Panters hopen een fors geldbedrag op te halen, alsmede honderden knuffels te kunnen schenken aan kinderen voor wie het leven er niet zo rooskleurig uitziet. Helpt u ons mee?

Artikel info

Geplaatst op:
16-12-2017
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: teddybeartoss2017zoetermeerpantersijshockey

Speler ProfielSponsor Profiel


SPEKGLAD