Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

GAME TALK: REVIEW

Panters sterke comeback in Antwerpen


Kort na het begin van de derde periode keek Zoetermeer Panters in Antwerpen tegen een 6-3 achterstand aan. Een treffer van Berry Donders vormde de inleiding voor een comeback van formaat. Joy Turpijn scoorde drie keer, waaronder uit een penaltyshot, en Jay Huisman nam het winnende doelpunt voor zijn rekening in wat uiteindelijk een 6-8 zege zou worden.

 

Daarmee haalt Panters dankzij het doelpuntrijke duel de volle buit uit het weekeinde. Antwerpen nam in het tweede duel tussen de twee ploegen in het weekeinde het voortouw met een treffer van Patrick van Noten. Teris Wright zorgde voor een gelijkmaker, maar tegen de tijd dat voor het eerst voor de rust werd gefloten was het 3-1 voor de thuisploeg via goals van Kevin de Winter en Kenneth Pittoors.

 

Marko van Leeuwen bracht zijn team iets dichterbij, maar de tweede goals van Van Noten en De Winter zorgden ervoor dat de marge in het voordeel van Antwerpen toch weer opliep. Chris de Jonge maakte er 5-3 van aan het eind van de tweede periode. Toen Ben van den Bogaert er kort na de hervatting zelfs 6-3 van maakte leken de kaarten geschud, maar onder meer de drieklapper van Turpijn zorgden ervoor dat de punten toch naar Panters gingen.

 

Tekst: IJshockey Nederland

Artikel info

Geplaatst op:
13-01-2019
Geplaatst door:
IJshockey Nederland
Tags: ijshockeyzoetermeerpanters

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy