Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Panters winnen openingsduel in reguliere competitiestart


Zoetermeer ontving Mechelen in de eerste wedstrijd van de BeNe League. De thuisploeg schoot uit de startblokken door een vroege treffer van Joy Turpijn. Niet lang daarna verdubbelde Thomas Borgman de voorsprong en leek een makkelijk avondje in de maak. Niets was minder waar. Martin Vachal bracht net voor en net na de eerste dweil de ploegen weer in evenwicht met twee treffers.

 

Daarna was het Dusan Kmec die de voorsprong weer herstelde voor Panters, maar via Kristof van Looy trokken de bezoekers de stand weer in evenwicht. Met een prachtige actie bracht Kmec Zoetermeer opnieuw op voorsprong. Hij legde vanaf de linkerzijde vier verdedigers in de luren en scoorde beheerst.

 

Na de tweede pauze zette de thuisploeg aan en dat had effect. Via de tweede treffer van Borgman (prachtig uitgespeelde aanval) en een verwoestende knal van Kmec werd de beslissing geforceerd. Die laatste noteerde daarmee een hattrick. Die kon Vachal namens Mechelen ook bijschrijven, toen hij de achterstand naar 6-4 verkleinde. Het slotakkoord was voor de thuisploeg, want Mitchell Riedijk besliste het duel naar de 7-4 eindstand.

 

Tekst: Face-Off
Foto: Patrick Dolkens Fotografie

 

 

Artikel info

Geplaatst op:
05-11-2018
Geplaatst door:
Face-Off
Tags: ijshockeyzoetermeermechelen

Speler ProfielSponsor Profiel


Naked Energy