Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Panters zet de stap omhoog


De ijshockeyclub Zoetermeer Panters rolt deze zomer een totaalplan uit voor de komende drie jaar met als doelstelling "de Top van de BeNeLeague". Het afgelopen seizoen werd gekenmerkt door een groot aantal nipte verliezen en enkele grote tegenslagen. De club heeft met nieuwe energie, vergroting van de groep en het bestuur inmiddels de weg naar boven gevonden.


Professionalisering van de club gaat het fundament worden van een topclub in Nederland. De Tsjechische Coach Ondrej Kratky staat aan de basis van een opleidings- en trainingsplan, waar de nadruk wordt gelegd op lichaamsontwikkeling, skills, mental coaching, voeding, rust en gezondheid. Ditzelfde plan zal ook worden ingezet in de ontwikkeling van de jeugd.


De Panters zijn nog op zoek naar een aantal jonge gemotiveerde spelers (aanmelden) die opgeleid willen worden binnen de Zoetermeerse/Tsjechische school, om uiteindelijk de aansluiting te gaan vinden met de allerhoogste top in de competitie. Het technische plan van Kratky vormt onderdeel van een totaalplan van zes belangrijke peilers, waarmee de club de doelstelling wil gaan behalen. 

 

Een paar speerpunten binnen deze plannen zijn: 

  • Een verbreding van de organisatie achter het team. Door het inzetten van meer vrijwilligers is de verwachting meer wedstrijdbeleving te creëren voor het publiek. 
  • Op teamniveau het aantrekken van jeugdige spelers uit de lokale jeugd en omstreken en inzetten op een diepere selectie, waardoor er een grotere interne strijd ontstaat op ijstijd.
  • Het aantal trainingsmomenten voor de spelers is al reeds opgeschroefd, dankzij een intensieve samenwerking met Jorfit Personal Training en Spark Personal Training. Momenteel twee dagen per week intensief off-ice training met als doel het vergroten van de explosiviteit en kracht. Daarnaast werken de Panters momenteel een wekelijkse ijstraining af in Dordrecht op de donderdagavond.

 

De komende periode zullen er meer updates volgen, waaronder het aankondigen van de spelers, sponsors, nieuwe initiatieven en plannen.

Artikel info

Geplaatst op:
06-06-2018
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: zoetermeerpantersijshockey

Speler ProfielSponsor Profiel


SPEKGLAD