Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

SPEKGLAD ook in 2018-2019 sponsor van de Panters


De Zoetermeer Panters zijn erg verheugd dat SPEKGLAD ook in 2018-2019 sponsor van de Panters blijft. Sinds het seizoen 2014-2015 werkt de communicatiespecialist al samen met de Zoetermeer Panters en verzorgt alle online én offline communicatie van de Panters. SPEKGLAD prijkt op onder meer de website, club van 100, de boarding, de nieuwsbrief en verschillende social media publicaties.


SPEKGLAD is gespecialiseerd in de Nieuwe Communicatie. Dit betekent niet dat afscheid genomen kan worden van traditionele communicatie, integendeel, Nieuwe Communicatie is een waardevolle toevoeging op de aanwezige communicatiemix van een organisatie.

Veel (kleinere) organisaties laten kansen liggen met (Nieuwe) Communicatie, een krachtige tool om een community te bouwen rondom een bedrijfsmissie. Of dit nu gaat om een website, een nieuwsbrief, Twitter, Facebook, Google+, Pinterest, Instagram of LinkedIn. Met behulp van de sociale media kan met het sturen van een boodschap een doelgroep specifieker benaderd worden.

SPEKGLAD: We imagine, create and manage your brand in a new digital world. We create unique experiences that build better business, grow brands and make people’s lives better. #spekglad

Meer informatie op www.spekglad.com of facebook.com/spekglad

Artikel info

Geplaatst op:
27-06-2018
Geplaatst door:
Zoetermeer Panters
Tags: spekgladzoetermeerpantersijshockey

Speler ProfielSponsor Profiel


SPEKGLAD