Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

BREAKING NEWS

Zoetermeer moet wachkamer in na verlies tegen Hijs Hokij

04 11 2017
Zoetermeer Panters
0000

20:15
Hijs Hokij Den Haag
1034

In de streekderby tussen Zoetermeer Panters en HIJS Hokij Den Haag, had de thuisploeg een hoop te winnen en een hoop te verliezen. Panters moest een punt pakken om een ticket voor de halve finales te bemachtigen. Ondanks een gebalanceerde start van de wedstrijd, vond de meeste activiteit plaats op de Zoetermeerse helft van het ijs. Panters goalie Villehart Kuusamo wist veel schoten te keren, maar kon niet voorkomen dat Jeffrey Melissant de score opende. Met 0-1 gingen de ploegen voor de eerste keer naar binnen.

 

Het middenstuk verliep voor wat beter voor de thuisploeg. Ondanks de Haagse druk wisten de Panters meerdere malen uit te breken. Echter kreeg Zoetermeer het niet voor elkaar om de puck voorbij de prima keepende Fabian Schotel te werken.

 

Na 42 seconden in de derde ronde wist Raymond van der Schuit de tweede Haagse treffer te maken. Het bleek ‘de vorentscheidung  in het duel.  Den Haag gaf gas en wist binnen twee minuten de marge naar vier te brengen via Stace van Bentem en Oliver Pataky. Daarmee was het verzet van Panters gebroken, en behaalde Den Haag een zege waar niets op af te dingen viel. Ook bleef de ongeslagen status van HIJS dit seizoen overeind.

 

Zoetermeer moet nu de wachtkamer in. Het resultaat van Eindhoven Kemphanen – Amsterdam Tigers bepaalt het lot van Zoetermeer. Bij winst van Kemphanen pakken zij het laatste ticket van de halve finales in de beker.

Artikel info

Geplaatst op:
04-11-2017
Geplaatst door:
Face Off
Tags:

Speler ProfielSponsor Profiel


I-Kook Keukens