Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

GAME TALK: REVIEW

ZOETERMEER VERSLAAT AMSTERDAM MET RUIME CIJFERS

11 11 2017
Zoetermeer Panters
3249

20:15
Amsterdam Tigers
1124

Één duel dit weekend in de BeNe Liga, vanwege de interland break. Zoetermeer Panters ontving in de Silverdome Amsterdam Tigers. De thuisploeg won met 9-4 en klom door de zege naar de vijfde plaats op de ranglijst.

 

Vorig weekend ontbrak Ludek Skop en dat is voor dit Zoetermeer een aderlating. Skop keerde terug in de line-up van Panters, en dat was gisteren te merken. Nadat Luuk en Bas Tammerijn Zoetermeer op 2-0 hadden gezet, knalde Skop zelf de 3-0 tegen de Amsterdamse touwen. John Versteeg bepaalde met een treffer de 3-1 stand na 20 minuten ijshockey.

 

De mensen op de tribune hadden nog geen slok van hun drankje genomen na de eerste break, of Joy Turpijn legde na zeven tellen de 4-1 binnen voor de thuisploeg. Valentijn Scheffe bracht de marge weer op vier, voordat de van Zoetermeer overgekomen Rocco van Hoorn voor 5-2 tekende.

 

In het laatste deel werden de toeschouwers verwend met nog eens zes doelpunten. in een tijdsbestek van drie minuten tilden Leroy Haanstra, John Versteeg en Ludek Skop de stand naar 7-3.  Marcel Kars, Joy Turpijn en Michiel van der Spek bepaalden de eindstand op 9-4.

 

Een vermakelijke avond in de Silverdome, waar Panters over Tigers heen ging op de ranglijst en de vijfde plek opeiste.

Artikel info

Geplaatst op:
11-11-2017
Geplaatst door:
Face Off
Tags:

Speler ProfielSponsor Profiel


Draaijer Turboservice