Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees Meer
Akkoord
Zet cookies uit

Sponsoring

Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd?

En daarna nakaarten onder het genot van een hapje en een drankje? Sport is emotie en die emotie kunt u omzetten in een succesvolle langetermijnrelatie met uw klanten of opdrachtgever. Als sponsor van Zoetermeer Panters krijgt u het beste wat sportsponsoring u kan bieden: een platform om uw boodschap over te brengen en een professionele en gastvrije omgeving om uw relaties in te ontvangen.


Maak deel uit van succes

IJshockey gaat om teamwerk. In drie keer 20 minuten met zes man op het ijs de tegenpartij verslaan. Samenwerking is essentieel om dat doel te bereiken. Samenwerken doen wij ook met u. Daarin staat voor ons het behalen van uw sponsordoelstelling voorop.
 

Sponsoren zijn voor Zoetermeer Panters onmisbaar. Niet alleen om de financiën, maar ook als supporter en als ambassadeur voor de sport. Al jarenlang is Zoetermeer Panters een succesvolle ijshockeyclub in Nederland. We maken gebruik van de prachtige accommodatie Silverdome in Zoetermeer. Waar we iedere wedstrijd meer supporters op de tribune mogen verwelkomen. U kunt onderdeel uitmaken van dit succes! 

Sponsor worden is eenvoudig, de opbrengst maximaal

In het ijssportcentrum Silverdome zien iedere week ruim 500 mensen de wedstrijd. De drukbezochte website is een bron van informatie voor duizenden bezoekers, diverse social media met ruim 2.000 aangemelde leden en iedere wedstrijd krijgt optimale media-aandacht.


Uw sponsordoelstelling is leidend bij de manier waarop u Zoetermeer Panters sponsort. Er zijn verschillende manieren en combinaties mogelijk. Maak nu een afspraak met het sponsorteam.

U kunt al de volgende wedstrijd onderdeel uitmaken van het team Zoetermeer Panters, waar we samen zorgen voor succes.
 

Download hier de brochure: Zoetermeer Panters Brochure 2019-2020