Tickets

Hoe kan ik tickets bestellen?

Net als voorgaande seizoenen kan je wedstrijdstickets alvast online bestellen. Je hoeft niet meer in de rij te staan en je hebt de luxe om bij de “drukke” wedstrijden in ieder geval verzekert te zijn van een ticket.

 

Losse Tickets voor alle reeds aangekondigde wedstrijden bestel je hier via Ticketpoint

Losse tickets kosten €12.50 per wedstrijd en €7.50 als je de 16 jaar nog niet bent gepasseerd.

VIP Tickets voor de VIP tribune kosten €20 en geven je toegang tot de VIP Tribune, met zachte stoel, direct achter de spelersbank.

 

Seizoenkaarten zijn er voor iedereen, Jong, oud, ijshockeyer of sportliefhebber, Het maakt niet uit! Maar waarom nou een seizoenkaart?

We zetten de voordelen op een rij:

 • Een vaste plek op de tribune
 • Je bent altijd verzekerd van een ticket voor alle thuiswedstrijden van het 1e team van de Panters die plaatsvinden in het Silverdome. Dus inclusief de oefenwedstrijden, de bekerwedstrijden, de reguliere competitiewedstrijden en bij plaatsing bij de beste 8, de Play-off wedstrijden.
 • Automatisch alle updates rondom de Zoetermeer Panters via de nieuwsbrief
 • Een gratis link naar de Webstream. Voor het geval je een keer de wedstrijd mocht missen..

Bestel hier je seizoenkaart

 

Hoe word ik VIP Club van 100 lid?

VIP Club van 100 lid krijgt je betrokkenheid bij de Zoetermeer Panters extra uitstraling. Als dank daarvoor ontvang je:

 

 • Een seizoenkaart ter waarde van € 110, waarmee u vrije toegang krijgt tot alle thuiswedstrijden in het Silverdome. Dus oefenwedstrijden, reguliere competitiewedstrijden, de beker- en eventueel de play-off wedstrijden;
 • Een stijlvolle Panter muts of sjaal (ter waarde van € 15,00)
 • Automatische updates over de laatste ontwikkelingen rondom de Zoetermeer Panters via de nieuwsbrief;
 • Een vermelding op het ‘VIP Club van 100-bord’ en uw naam wordt gepresenteerd op de officiële website van de Zoetermeer Panters.
 • Ja naam wordt een aantal keren gepresenteerd op het grote scherm tijdens de wedstrijden.

 

Als klap op de spreekwoordelijke Vuurpijl hebben wij ook een optie voor  VIP Club van 100 Gold Member te worden: Je geeft hiermee blijk van een nog grotere betrokkenheid bij de Club. Willen tonen, bieden we de mogelijkheid om Gold Member te worden van de VIP Club van 100 voor een bijdrage van € 200,00. Als Gold Member ontvangt u tevens extra voordelen:

 • Een vaste plek op de VIP tribune, gelegen achter de spelersbank van de Zoetermeer Panters; een vaste VIP stoel dus.
 • Een bijzondere “Gold vermelding op het ‘VIP Club van 100-bord”.

 

Bestel hier je VIP Club van 100 of je Gold Member Club van 100 kaart.

 

Groepen

Als je grotere aantallen tickets, seizoenkaarten / donateurskaarten wilt afnemen dan kun je contact opnemen met het bestuur om de groepsvoordelen te bespreken. Stuur dan een email naar info@zoetermeerpanters.nl

 

Arrangementen
Het Silverdome heeft aantrekkelijke arrangementen om al dan niet voorafgaand aan een wedstrijd in te plannen. Zo maak je van je bedrijfs- of Teamuitje een compleet evenement met indien gewenst een diner of buffet. Een complete lijst met mogelijkheden vind je hier.